2e Pinksterdag: 250e wedstrijd van Wessel Nikkels en Martijn Stegink in ABS 1

Kom ook kijken naar de 250e wedstrijd van Wessel Nikkels en Martijn Stegink.
Deze bijzondere mijlpaal zal plaatsvinden tijdens de laatste competitiewedstrijd van ABS 1 tegen Groen Wit ’62 uit Apeldoorn.

Bij winst kan ABS rechtstreekse degradatie ontlopen worden, maar het is ook een moment om stil te staan bij de mooie carrières van Wessel Nikkels en Martijn Stegink. Het spelen van 250 wedstrijden in het eerste elftal is geen geringe prestatie, en daarom willen we deze mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Voorafgaand aan de wedstrijd (13:55u) zullen ze worden gehuldigd.

De wedstrijd is op meerdere vlakken de moeite waard om bij te wonen. Het belooft een spannende confrontatie te worden. In januari stonden de ploegen ook tegenover elkaar. Groen Wit stond toen nog 2e, had kampioensaspiraties, en won toen nipt met 4-3 van ABS. Nu staat Groen Wit in de middenmoot en speelt in feite nergens meer om, terwijl ABS nog in volle strijd is om degradatie te voorkomen. De uitkomst van de wedstrijd van Holten tegen Diepenveen zal ook een rol spelen in het uiteindelijke resultaat. Als Holten verliest, heeft ABS een kans om zich te handhaven.

Kortom, kom op maandag, 2e Pinksterdag, naar de wedstrijd van ABS 1 tegen Groen Wit ’62. Laten we samen genieten van een boeiende wedstrijd en Wessel Nikkels en Martijn Stegink eren voor hun buitengewone prestaties in het bereiken van de mijlpaal van 250 wedstrijden.

Wessel Nikkels

Martijn Stegink