Aanmelden

Bij onze voetbalvereniging ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een sportieve en gezellige voetbalomgeving.

Wilt u zich aanmelden als lid van ABS voetbal, vult u dan het volgende formulier in : Aan_Afmelden.pdf

Na het invullen gelieve het formulier opslaan en opsturen naar de ledenadministratie van ABS. Een aanmelding moet voor 1 mei van elk jaar ingediend zijn om er zeker van te zijn dat de speler het volgend seizoen ingedeeld zal worden. Na 1 mei is het onder voorbehoud en zal er gekeken worden naar de beschikbare ruimte.

Voor de jongste JO8-pupillen bestaat de mogelijkheid om voor proef mee te trainen gedurende een bepaalde periode. Het is dan belangrijk om toch het ledenformulier in te vullen en in te leveren bij de ledenadministratie in verband met het verzekerd zijn tijdens de proeftraining. Na verloop van tijd wordt dan vanuit ABS geïnformeerd of het lidmaatschap definitief wordt.

Spelerspas en pasfoto

De KNVB vereist dat voor alle spelers die in een JO12-team of hoger uitkomen (dus alle spelers van 11 en ouder) een digitale spelerspas met pasfoto in Sportlink wordt aangemaakt. ABS zorgt er voor dat de digitale spelerspas in Sportlink komt.
De pasfoto op de spelerspas kan vervolgens op 3 manieren in Sportlink gezet worden.

  1. De trainer/leider kan op de training of tijdens de 1e oefenwedstrijden foto’s maken van zijn spelers. De trainer/leider kan in de KNVB Wedstrijdzaken-app via de optie teammanager foto’s maken en toevoegen.
  2. De leden (ouder dan 16 jaar) kunnen zelf hun eigen pasfoto toevoegen. Dit kan eenvoudig via de Voetbal.nl-app. Let wel: de foto die geupload wordt op Voetbal.nl is ook de foto die op de digitale spelerspas verschijnt en moet dus wel voldoen als pasfoto.
  3. De pasfoto kan opgestuurd worden naar [email protected] of via Whatsapp naar 06-42341033.

Afmelden

Bij beëindiging lidmaatschap voetbal moet dit schriftelijk doorgegeven worden aan de ledenadministratie, anders wordt de contributie-inning niet gestopt!

Het komt zo nu en dan voor dat leden melden dat de contributie nog steeds wordt geïnd terwijl ze zich al bij bijvoorbeeld een leider, of via-via hebben afgemeld.
Hieronder voor alle duidelijkheid de juiste wijze van AFMELDEN als lid van ABS voetbal.

Het afmeldingsformulier is te downloaden van de website. Vult u dan het volgende formulier in: Aan_Afmelden.pdf
Het formulier gelieve in te leveren bij de ledenadministratie:
– Hennie Roetert, Hogeweg 7, 7437 VH Bathmen 06-14061402 ([email protected])

Opzegging per einde kwartaal met een opzegtermijn van minimaal één maand.
De ledenadministratie zorgt voor stopzetten van de contributie-inning.