ABS jeugd naar bekerwedstrijd Kowet – De Treffers

Al jaren probeer ik, Bas van Roosmalen, kaartjes te krijgen voor een Kowetwedstrijd voor het hele team van Luke (JO13-2). Een paar jaar geleden hebben we een wedstrijd van Jong Oranje tegen Jong Zwitserland kunnen bijwonen. Dat was al een feestje! Maar naar een wedstrijd van Kowet gaan, zou pas echt top zijn.

Toen de loting van de 2e ronde van de KNVB Beker daar was, was er een kansje om met het hele team naar de wedstrijd van Kowet te gaan. Echter hoe leuk zou het zijn om met de hele jeugd van ABS te gaan. Erjan Schoemaker en Michiel Otterloo waren direct enthousiast. Hoeveel seizoenkaarthouders gingen hun kaarten niet terugkopen was de grote vraag. Hoeveel kaarten zou ik kunnen kopen.
7 december was de dag. Ik kreeg groen licht van Kowet. 150…, stop 165…, uhh ik bedoel 180 kaarten. Dat is voor de organisatie geweldig. Iets organiseren en dan zoveel response krijgen!!

En toen was het donderdag 21 december. Vanavond was de wedstrijd. Met ons team JO13-2 hadden we om 18.30 afgesproken bij De Brink. Eerst een patatje eten en dan naar het stadion. Als verrassing voor iedereen had ik een leuke Kowet sjaal geregeld en prachtige plekken op de tribune.
De wedstrijd begon. Het had binnen 5 minuten al 0-2 kunnen staan voor De Treffers. Maar Kowet stelde al haar supporters niet teleur. Het werd een mooie attractieve wedstrijd. De kinderen genoten er enorm van. Het werd uiteindelijk een klinkende zege voor Kowet, 7-1.
Feest in en om het stadion natuurlijk en veel te laat thuis. We hebben gezongen en genoten. Kowet is een prachtige club, fantastisch stadion, topsfeer en 7 goals voor ons!!

Ons team is geweldig. Uiteraard de coach, Michiel, hij doet het zo leuk. Maar ook de jongens die steeds beter worden en samen veel lol hebben. Echter ook de leuke papa’s en mama’s die altijd gezellig meedoen.

Wat een mooi feest…. Mastercard momentje, onbetaalbaar!

Bas van Roosmalen