ABS Sixday toernooi

Wat een heerlijke dag was het vandaag op het ABS Sixday toernooi! De zon straalde aan de hemel en zorgde voor een prachtige ambiance op en rondom het veld. Er werden talloze leuke wedstrijden gespeeld. Bijna alle teams speelden met fantasieopstellingen en er werd veel gelachen en gescoord.

Op het terras kon je genieten van de zon, een drankje en heerlijke broodjes pulled pork.
Voordat de prijsuitreiking plaatsvond, was er nog een speciaal moment waarbij Reinier Stegeman en Harry Esmeijer in het zonnetje werden gezet. Johan Roetert bedankte hen voor hun toewijdende inzet als vrijwilligers. Reinier stopt als trainer van ABS 2. En Harry heeft besloten om een stapje terug te doen als beheerder van de kantine.

En toen was het tijd voor de prijsuitreiking! ABS 1 is de winnaar geworden in poule A. In poule B ging de overwinning naar ABS 7.

Tot slot maakte Bas Groot Wesseldijk bekend dat Reins Kolkman opnieuw verkozen is tot ‘speler van het jaar’ bij ABS 1. Een geweldige prestatie waar Reins terecht trots op kan zijn.
En ABS 2 had een ludiek afscheidscadeau voor Mick Savelkoel, die binnenkort naar Athene verhuist om zijn droom na te jagen en te beginnen aan zijn pilotenopleiding. ABS 2 wilde Mick bedanken voor zijn bijdrage en wenste hem veel succes in zijn avontuurlijke toekomst.