Geslaagde vrijwilligersavond

Op vrijdag 9 juni vond onze jaarlijkse vrijwilligersavond plaats. Het was een zeer geslaagde en gezellige avond. We zijn trots op de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze vereniging.

Een bijzonder moment op de avond was de uitreiking van een speld voor Lid van Verdienste aan Johan Roetert. Algemeen bestuursvoorzitter Willem Berends had de eer om Johan deze welverdiende erkenning te overhandigen. Johan heeft zich op vele manieren ingezet voor onze vereniging en we zijn hem daar ontzettend dankbaar voor.

Tijdens de vrijwilligersavond werden ook Frans Bril en Jan Heijster gehuldigd als Leden van Verdienste. Deze twee heren hebben meer dan 25 jaar lang kantinediensten gedraaid en zijn daarmee een waardevol en betrouwbaar duo voor onze vereniging.

Willem was zelfs eerder op de dag bij Diana en Ambro Huis in ‘t Veld thuis geweest om hen ook de speld voor Lid van Verdienste op te spelden. Helaas konden zij niet aanwezig zijn op de vrijwilligersavond vanwege hun eigen feest ter ere van hun 40-jarig huwelijk. Desondanks willen we hen ook van harte feliciteren met deze welverdiende erkenning.

Willem nam eveneens uitgebreid de tijd om stil te staan bij het vertrek van Erik Dokter en Dick de Winter als kantinemedewerkers, na ruim 40 jaar trouwe dienst aan ABS. Hun inzet gedurende al die jaren is bewonderenswaardig en we zijn hen enorm dankbaar voor hun toewijding aan onze vereniging. Hoewel Willem hen de Lid van Verdienste-speld niet kon opspelden, omdat ze deze al jaren geleden hebben ontvangen, wilden we deze gelegenheid aangrijpen om Erik en Dick nogmaals te bedanken.

Daarna werden ook Harry en Alie Esmeijer in het zonnetje gezet. Zij werden bedankt voor hun jarenlange inzet als beheerders van onze kantine. Willem had een speciale verrassing voor hen, namelijk verschillende tegoedbonnen. Harry en Alie hebben altijd met veel plezier en toewijding de beste aanbiedingen gezocht en inkopen gedaan bij diverse winkels voor onze kantine.

Na deze officiële momenten was het tijd voor een gezellige vrijwilligersavond, die nog extra werd opgeleukt door de muziekbingo onder leiding van Ruben Dokter. Wat kan die man een sfeer maken. Zelfs met schlagers en levensliederen die ik nog nooit gehoord heb, zong en swingde hij vol overgave mee. En hij wist de hele zaal mee te krijgen…

Tot slot willen we Thierry Meijer van harte feliciteren met het winnen van de muziekbingo. Goed gedaan, Thierry!

We willen alle vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan deze mooie vereniging. Zonder jullie inzet kunnen we niet. Samen gaan we na de zomervakantie weer een mooi seizoen tegemoet.