Op de verschillende teamspagina’s op onze website kun je niet alleen informatie vinden over de teams zelf, maar ook over hun prestaties op het veld. Zo kun je hier het programma bekijken, inclusief wedstrijddata en -tijden, maar ook de uitslagen en de stand van het betreffende team in de competitie.

Bij ABS kun je op elk niveau terecht om lekker te voetballen. Of je nu net begint met voetballen of al jarenlange ervaring hebt, bij ons is er altijd een plek voor jou binnen een van onze teams. Onze club heeft teams in verschillende leeftijdscategorie├źn, van de jongste jeugd tot en met senioren. Zo hebben we onder andere teams voor de mini’s, pupillen, junioren, vrouwen en mannen.

Bij ons staat sportiviteit en plezier hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier kan voetballen en zich kan ontwikkelen. Daarom hebben we gediplomeerde trainers en coaches die je kunnen helpen om beter te worden en het beste uit jezelf te halen.

Op onze website kun je meer informatie vinden over onze teams en hoe je je kunt aanmelden. Twijfel dus niet langer en sluit je aan bij een van onze teams. Samen gaan we voor een sportieve en gezellige tijd op het veld!