Welkom bij onze vereniging, ABS Voetbal!

Wij zijn trots op onze club en het feit dat we een plek bieden waar jong en oud kunnen genieten van het mooie spelletje voetbal.
De afdeling Voetbal van ABS kent een roemrijke geschiedenis, met diverse mijlpalen. Je zal ABS toch maar hebben zien spelen tegen het roemruchte FC Barcelona van Johan Cruijff en Ronald Koeman. Of tegen het AFC AJAX van Henk ten Cate, Jaap Stam, Klaas-Jan Huntelaar en Wesley Sneijder.

Middels het menu op onze website kun je meer informatie vinden over onze vereniging, zoals ons teamoverzicht, het programma van komend weekend en het laatste nieuws en andere belangrijke informatie over onze vereniging. Zo blijf je altijd op de hoogte van wat er bij onze club speelt.

Wij vinden het belangrijk om ook onze jongste jeugd een plek te bieden binnen onze vereniging. Hiervoor hebben we onze Mini’s, waar kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met voetbal. Wil je ook graag op een leuke manier kennismaken met voetbal? Meld je dan aan bij Erjan Schoemaker (06-81868594) en kom zaterdagochtend meetrainen bij deze groep.

We hopen je snel te verwelkomen bij onze voetbalvereniging en samen te genieten van een sportieve tijd op het veld!

ABS is een omni vereniging waarbinnen meerdere sporten worden beoefend. De Algemene Bathmense Sportvereniging is opgericht op 7 augustus 1930.