Verslag van het Sixday Toernooi bij ABS

Vandaag was weer de traditionele afsluiting van het seizoen met het Sixday Toernooi bij ABS. Tijdens het toernooi draait het uiteraard niet om fanatiek voetbal en winnen, maar om de gezelligheid en het gezamenlijk afsluiten van het seizoen als vereniging. Dit was duidelijk te zien op de velden, waar overal gemoedelijk werd gevoetbald.

ABS 4 deed dit jaar niet mee omdat ze gisteren de bekerfinale speelden, die ze helaas op het laatste moment met penalty’s hebben verloren. Ondanks het verlies zijn we als ABS enorm trots op de jongens. Als troost hadden ze het vaantje van Gendringen op de (bier)tafel gelegd.

ABS JO19-2 nam de plek van ABS 4 in en streed samen met ABS JO19-1, ABS 1, 2, 3, 5, 6 en 7 om de winst op het Sixday Toernooi. Uiteindelijk werd ABS 2 de winnaar door in de finale van ABS 6 te winnen. ABS JO19-1 behaalde een mooie 3e plek en onderstreepte hiermee hun kampioenschap in de 1e klasse van vorige week.

Tijdens het Sixday Toernooi is het ook gebruikelijk afscheid te nemen van spelers en begeleiders die stoppen. Milan, Wessel en Mark werden naar voren geroepen en in het zonnetje gezet. Vervolgens was het de beurt aan Marcel, die stopt als leider van het 1e. Tot slot werd Yannick benoemd tot speler van het jaar.

En zo kwam weer een mooi seizoen ten einde. Tijd voor de zomerbreak, waarin we hopelijk kunnen genieten van een prachtig en leuk EK.