Voetbaltotaaldag bij ABS: Een Groot Succes!

Afgelopen weekend organiseerde voetbalvereniging ABS de jaarlijkse Voetbaltotaal Dag en het was een daverend succes! Met een hoge opkomst waren alle teams, van de inloop tot en met JO11, vertegenwoordigd en genoten ze van een prachtige voetbaldag. Het weer werkte ook mee; het was niet te warm en niet te koud, perfect voor een dag vol activiteiten.

We hadden een scala aan spellen en activiteiten voorbereid. De absolute favoriet van de dag was de buikschuifbaan, waar de kinderen zich met groene zeep en water overheen konden glijden. Ook de snelheidsmeter, waarbij de kinderen konden meten hoe hard ze konden schieten, was een groot succes en zorgde voor veel enthousiasme.

Als afsluiting van de dag vond de kroning van de voetbalkoning van ABS plaats voor de leeftijden JO8/9 en JO10/11. Deze titel kon worden gewonnen door deel te nemen aan een spannende penalty afvalrace. In het doel stond Mathijs Kerkdijk, de keeper van JO19 die dit jaar kampioen is geworden. Alle kinderen verzamelden zich om de penaltyrace te bekijken, genietend van een drankje en een broodje knak.

Kortom, het was een geslaagde dag dankzij de inzet van alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. We kijken nu al uit naar volgend jaar!