Wat een plezier op de Seizoensafsluiting voor de Jeugd

Op een prachtige zonnige dag vond de seizoensafsluiting voor de jeugd plaats. Fanatieke kinderen en stralende gezichten van kinderen vulden de velden en zorgden voor een lekkere ontspannen sfeer.
De jeugdactiviteiten commissie had gezorgd voor een gevarieerd aanbod aan voetbalgerelateerde spellen waar iedereen van kon genieten. Op het kunstgrasveld waren voor de kinderen een aantal voetbalspellen met ringen en omgedraaide goaltjes en een kinderbadje vol water.
Op veld 3 was ook veel te doen. Het levend tafelvoetbal was voor de kinderen een heel leuk spel. De waterglijbaan fungeerde als een verfrissend springkussen, waar de kinderen volop van genoten. De snelheidsmeter was een uitdaging om de kracht en snelheid van je schot te meten. En er was zelfs een voetbal poolbiljart. Hier konden de kinderen hun nauwkeurigheid en behendigheid tonen terwijl ze probeerden de voetbal als een biljartbal in de pockets te schieten.

Natuurlijk werd er ook aan de nodige verfrissing gedacht. De jeugdactiviteiten commissie had gezorgd voor ranja, stukken fruit en zonnebrandcrème. Kortom was het weer een heel geslaagde sportdag voor de kinderen. En dan te bedenken dat veel kinderen later die de dag ook nog even de laatste etappe van de wandelvierdaagse gingen lopen. Toppers!