Voetbalopleiding
We vinden het belangrijk dat onze teams goed worden ondersteund, zowel op als naast het veld. Daarom zorgen we voor de nodige faciliteiten en een goede organisatie, zodat alles soepel verloopt en iedereen met plezier kan voetballen.

Coördinatoren Jeugd

 • Inloop: Erjan Schoemaker 06-81868594
 • JO8, JO9 teams : Peter Smit
 • JO10, J011 teams : Michel Weerheim
 • JO13 teams : Gert Bilkes
 • JO15, JO17, JO19 teams : Erjan Schoemaker

Wedstrijdsecretariaat
Voor wijzigingen van wedstrijden, aanmelden van oefenwedstrijden en doorgeven van uitslagen zijn de wedstrijdsecretarissen de contactpersonen.

Voor het algemeen secretariaat kunt u naar https://voetbal.absbathmen.nl/secretariaat

Scheidrechterscommissie
Deze commissie organiseert de opleiding voor nieuwe scheidsrechters, begeleidt de jonge scheidsrechters op de zaterdag en coördineert de scheidsrechter indeling voor de wedstrijden.

Kantinecommissie
Deze commissie organiseert de bezetting van de kantine tijdens de speeldagen en op de dinsdag en donderdagavond als het ABS-Huus is geopend. Dit kan enkel met de inzet van vele vrijwilligers. Heb je interesse om ook een aantal keren per jaar met een vaste groep een kantinedienst te draaien neem dan contact op met Reint Meijer.

Ledenadministratie

Activiteitencommissie

 • Senioren: De senioren activiteitencommissie (a.k.a. denktank activiteiten #gaitside) organiseert en coördineert allerlei evenementen en acties. Te denken valt aan de Bliksemactie, de Grote Clubactie, Sixday, Straatvoetbal, Themafeesten.
  Leden van de commissie zijn: Thijs Krijgsman, Kevin Prins, Patrick Welgraven, Ruben Dokter, Harm van Schooten, Niek Hafkamp, Daan Nikkels, Britt Minken en Dylan Boswinkel.
  Contactpersoon: Thijs Krijgsman, tel: 06-83165838, E-mail: [email protected]
 • Jeugd: De jeugd activiteitencommissie organiseert activiteiten specifiek voor de jeugdleden. Sinterklaas viering, vossenjacht en bezoeken aan wedstrijden van BVO’s.
  De leden zijn: Michiel Otterloo 06-51821879, Rieneke Reurink en Ferdinand.
  Contact e-mail: [email protected]

(Voetbal)kampcommissie
De kampcommissie van de jeugd is bereikbaar via mailadres [email protected].
De kampcommissie bestaat uit: Bianca Hietbrink, Emiel Koeslag, Léon Hannink, Nicol van der Kloet, Sandra Kiffen, Raymond Brinkerink*.